Template Penyata Untung Rugi & Kunci Kira-kira Excel

Ada dua template berguna, iaitu template Penyata Untung Rugi dan juga template Kunci Kira-kira excel. Boleh terus buat di excel ini. Nak kira mudah, guna sahaja template excel ini. Sudah ada formula.

Untuk merangka perancangan bisnes, anda boleh mengunakan Template Untung Rugi Excel ini. Sudah ada formula. Lebih cepat dan jimat masa. Masuk sahaja angka, boleh terus lihat untung rugi.

Selain buat perancangan bisnes, template ini juga boleh digunakan untuk mengira untung rugi sedia ada. Boleh masukkan data secara bulanan. Boleh tengok untung rugi secara bulanan. Boleh rujuk gambar di bawah ini:

Bila sudah masuk data di penyata bulanan di atas, nanti dekat Penyata Untung Rugi Tahunan terus keluar. Sudah ada formula. Mudah sahaja.

Kunci kira-kira juga, antara penyata yang penting. Salah teknik tak seimbang la jawabnya. Guna template ini dengan mudah anda dapat keluarkan Penyata Kunci Kira-kira.

HARGA: RM15.00 RM14.50

Video Preview

Video dibawah ini mungkin berbeza sedikit dengan versi template yang terkini. Namun begitu, bukanlah ketara sangat, masih boleh dirujuk.

Produk Excel Lain